Üdvözöljük megújult honlapunkon!

A CallCenterek.com Kommunikációs és Tanácsadó Iroda bemutatása

Egy részletes bemutatkozás innen letölthető.

www.callcenterek.com, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., +36-30-555-4666

A CallCenterek Kommunikációs és Tanácsadói Irodát magyar mérnökök alapították 1997-ben. A cég elsődleges célja az üzleti és a mérnöki tervezés és kivitelezés összehangolása, az üzleti folyamatok leképzése a megvalósítás szintén és innovatív megoldások bevezetése kontakt center környezetben. Mindemellett feladatunknak tekintjük az integrációs, implementációs és minőségbiztosítási szolgáltatások teljesítését.

A CallCenterek.com egy tanácsadó cég, amely azonban elsősorban nem elméleti és stratégiai, hanem a konkrét megvalósítási és integrációs szinten tevékenykedik. A CallCenterek.com stratégiai együttműködést alakított ki több gyártóval, szolgáltatóval.

Partnerünk a Geomant (www.geomant.com), a Psy-On Menedzsment Tanácsadó (www.psyon.hu). Ezek a társaságok kiemelkedő színvonalon, nagy hozzáadott értéket képviselnek, innovatív megoldásokkal emelik ki megbízóikat a tömegből. 


A CallCenterek.com kiemelt referenciái közé tartoznak az alábbiak:

-        Az első magyarországi ACD alapú call center (Lufthansa) rendszer kivitelezése (1993)

-        Az első magyarországi valódi call center kivitelezése, (Expressz Kiadó Zrt., 1995, primer Euro-ISDN trönkökön)

-        Az Országos Vízügyi Főigazgatóság országos Intranet hálózatának megtervezése (1999, Frame relay alapokon, ATM transzporttal)

-        Az Országos Vízügyi Főigazgatóság országos Intranet hálózatának kiviteli munkáinak minőségbiztosítása, a kiviteli munkák ellenőrzése, a felhasználók képzése és a rendszer teljesítményének mérése (1999-2000, PC alapú video konferencia eszközökkel)

-        A Vivendi (ma Invitel) Rt. telefonos ügyfélszolgálati rendszerének tervezése, a kiviteli munkák minőségbiztosítása, az implementáció ellenőrzése, projektmenedzsment (a liberalizált távközlési piacra, távolsági hangszolgáltatásokra is, 2001)

-        Az Országos Vízügyi Főigazgatóság országos Intranet hálózatának belső szabályozási rendszerének megtervezése, a szabályozás bevezetése (2002, IP alapú rendszerekkel)

-        A bajai kistérség informatikai és távközlési stratégiájának megalkotása,  projekt menedzsment szolgáltatások, ügyfélszolgálat bevezetése (2003, EU konform mérési rendszerrel és üzleti folyamatok fejlesztésével)

-        Az ÉGÁZ- DÉGÁZ integrált ügyfélszolgálati rendszerének tervezése, implementálása (2005, Avaya technológián), operatív CRM kérdések, üzleti folyamatok implementálása az ügyfélszolgálaton

-        Magyar Vasúti Hivatal Utasjogi Biztosa ügyfélszolgálati irodájának tervezése, kivitelezése és működtetése (2007, outsource modellben, minőségbiztosítási rendszerrel)

-        Az ESZA Európai Szociális Alap Kht. Ügyfélszolgálati rendszerének implementálása (2007, teljes informatikai hálózattal és EU pályázati informatikai rendszerrel integrálva)

-        A Fővárosi Közterület - Fenntartó Zrt. Egységes ügyfélszolgálati rendszerének kidolgozása és implementálása (2008- 2011), a vevők kezelésének módszertana, üzemeltetési támogatás és motivációs és mérési rendszer bevezetése

-        Az Invitel Zrt. kábeltelevíziós call centerének integrációja és a dolgozói motivációs és mérési rendszer kidolgozása (2011), vevőérték és operatív CRM bevezetése

-        Operatív részvétel outsource és telemarketing call centerek működésében és minőségének fejlesztésében (2010-2011)

-        a MÁV Informatika help-desk rendszerének és a MÁV-START ügyfélszolgálati rendszerének tervezése, fejlesztése és bevezetése (2012-2014)

Tevékenységünk egyik fókusza a többcsatornás ügyfélkiszolgálás kialakítása a call center környezetben (multi-channel és omni-channel kontakt center). Ezen a téren a világ vezető technológiáját biztosítjuk (eGain és Cisco vagy Avaya) és kiforrott módszertannal segítjük megbízóink sikerét.

Másik fókuszterületünk a CRM és a tudásmenedzsment rendszerek és folyamatok tervezése, bevezetése, azok kapcsolata, és teljesítményének mérése. E téren integrációs szolgáltatásokkal és projektvezetéssel is foglalkozunk.

Harmadik területünk az okostelefonok alkalmazása az ügyfélkiszolgálásban, az ügyfélkiszolgálás minőségének és hatékonyságának javítása és egyedi versenyelőny kialakítása érdekében.

A Callcenterek.com tevékenységének alapja a minőségi munka, amely egymásra épülő fázisokból áll.

Hangsúlyozzuk a felelősséget, amelyet az elvégzett tevékenységünkért vállalunk, és amely szerint cselekszünk, nem csupán a bevezetésig, hanem az azt követő időszakban is.

Az ügyfélszolgálati rendszerek tervezése és bevezetése, valamint az azt követő üzleti integráció során a következő folyamatábra szerint járunk el:

 
 
 

JoomlaABC

© 2014 callcenterek.com All images (C) the original authors.